Välkommen! Välj land för att se vad vi kan erbjuda dig.

Customer Login

Bättre prestation inom detaljhandeln?
Gör det helt transparent och samla värdefulla insikter för att få ut mer av dina investeringar.

Okej, visa mig mer

Grunderna för
Roamler Retail.

Det finns avgörande stunder i butiken när kunder gör sina slutliga beslut gällande köp. Optimalt utförande i butik kommer ge dig bättre resultat. Med sina virtuella konsumenter erbjuder Roamler både tillverkare och återförsäljare värdefulla insikter i hur det verkligen ser ut på golvet i butikerna. Med vår hjälp kan de båda arbeta för att säkra försäljningsframgång.

UNDERSÖK
Mät produkttillgänglighet, placering, pris, marknadsföringsmaterial och andra viktiga faktorer som påverkar butikens försäljning i realtid.

JÄMFÖR
Analysera och korshänvisa resultaten med annan försäljningsdata för att förstå ROI och identifiera möjligheter.

KORRIGERA
Skapa rekommendationer baserat på fakta för att informera era egna fältteam eller externa agenturer för att kunna korrigera genomförandet och förbättra resultaten.

Ariën Brak
Chef Fältsäljare Detaljhandel

"I slutändan så är det disciplin på butiksgolvet som avgör kvaliteten på PR-aktivitet. Dock så kan det vara väldigt svårt att få kontroll över vad som händer på butiksgolvet. Snabbheten och skalan av Roamlers involvering ger oss denna kontroll samtidigt som den avsevärt ökar kvaliteten på utförandet, vilket leder till en direkt förbättring av försäljningssiffrorna."

Job Rombout
Sr. Kategorichef

"Projektledarna på Roamler är bra på att tillsammans med oss tänka ut hur vi kan skapa smartare system för att sammanställa resultat. Dessa system gör det möjligt för oss att snabbare omvandla data till insikter, vilket hjälper oss att reagera snabbare."

Jacob Meijboom
Sr. Kategorichef

"På Coop är vi alltid intresserade av våra rapporter från Roamler. Liksom våra leverantörer ser vi det extra värdet i att Roamler jobbar med alla parter för att höja försäljningen på butiksgolvet till nästa nivå."

Produkttill-
gänglighet.

Undersökningar visar att i genomsnitt 7% av alla produkter är slut i lager på fredagar och lördagar (försäljningstopparna). Detta resulterar i en beräknad förlust i intäkter på 4 miljarder euro över hela Europa. Att identifiera och kunna reagera på det här är helt avgörande för att kunna minska förluster, och istället öka försäljningen.

Ta en titt på våra fallstudier

PR-kampanjer.

De flesta kampanjer genomförs inom en begränsad tidsram, och facit är endast tillgängligt efter att kampanjen är färdig. Roamler mäter nyckelfaktorer i realtid, vilket ger företagen möjlighet att agera redan under kampanjen, jämföra kvaliteten på utförandet i förhållande till försäljningssiffror och andra fältdata, samt säkerställa största möjliga ROI.

Ta en titt på våra fallstudier

Pris.

Priserna förändras ständigt i förhållande till andra varumärken och andra produktkategorier. Roamler ger tydlig information om prissättningens alla aspekter, inklusive hur prissättningsstrategier genomförs i olika kanaler och av olika återförsäljare för att avgöra vilken som är den mest effektiva strategin.

Ta en titt på våra fallstudier

Placering.

Återförsäljare och tillverkare investerar avsevärt i forskning kring placering i hyllorna som genererar högst avkastning. Därför är det viktigt att butiken är konsekvent med att följa dessa planer. Roamler kan visa om detta fullföljs genom att titta på synlighet, positionering och sortiment, samt uppdelning av hyllplats och andra mätningar av hyllvillkoren.

Ta en titt på våra fallstudier

Konsumentinsikt.

Lär dig mer om konsumenten. Roamlers team av utbildade "konsumenter" levererar på tre fronter; de kan ge dig faktabaserad data, kundinsikter och mystery shopper-kompetens för att ge dig ett brett utbud av feedback på alla olika aspekter av butiksgolvet.

Ta en titt på våra fallstudier

Mjukvara
som en tjänst.

Letar du efter en lösning som hanterar inkommande fältdata på ett effektivt och prisvärt sätt? Roamler kan ge dig en beprövad SaaS-lösning (mjukvara som en tjänst) som passar dina behov, oavsett om det är ett litet engångsprojekt eller en lösning på övergripande företagsnivå.

Ta en titt på våra fallstudier


Är du redo för förändring? Låt oss återuppfinna.

Fältförsäljning innebär för närvarande ett brett spektrum av BTL-aktiviteter som riktar sig mot konsumenter, vilket årligen medför en betydande investering. Att försöka hitta andra sätt att lösa dessa aktiviteter kan leda till bättre responstid, mer flexibilitet och lägre kostnader i hela värdekedjan. Synlighet, tillgänglighet och försäljning skulle förbli de samma eller öka, med hjälp av detta nya sätt att arbeta. Vi har gjort det för andra, låt oss nu göra det med dig - låt oss omdefiniera vad som är möjligt.

Behåll kontrollen med din egen kundportal.

Se hur realtidsinformation kommer direkt in för analys. Jämför data; se hur omsättningen påverkas av ett dåligt utförande och titta sedan på hur det förändras när du vidtar åtgärder. Få automatiska varningar när kvaliteten på genomförandet faller under dina KPI. Fånga fakta och testa vad som verkligen fungerar - jämför varumärken, återförsäljare, tidsperioder eller vad du vill för att få de insikter du behöver.

Kontakta oss

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
för att ta del av erbjudanden och uppdateringar.

Använd vår arbetsstyrka
till din fördel.

Roamler är en välutbildad lokal och mobil arbetsstyrka som kan samla in uppdaterade insikter av hög kvalitet från detaljhandeln. Efter en skräddarsydd upplärning och bakgrundskontroll är Roamlarna med den unika Roamler-appen i sina smartphones redo att besöka den butik du väljer.

Där samlar de in den information eller genomför de undersökningar du behöver, tillsammans med fotobevisning och platsuppgifter. Deras realtidsnärvaro i butiker över hela ditt marknadsområde innebär att du inte behöver gissa hur dina varumärken presterar i butikerna, du får veta det direkt.

Kontakta oss.

Om du har några frågor, skicka ett meddelande så svarar vi så snart som möjligt. Letar du efter Roamlers supportsida, klicka här.

Belgium

Matenstraat 214

2845, Niel-Waterfront

+32 32 01 14 00

salesBE@roamler.com

Belgium

Matenstraat 214

2845, Niel-Waterfront

+32 32 01 14 00

salesBE@roamler.com

Chile

Compañia 1068, Room 308

Santiago

+56 98 42 08 292

salesCL@roamler.cl

Colombia

Calle 116 No 18-45 

Bogotá

ventasco@roamler.co

France

1 rue de la République

69001, Lyon

07 62 00 66 11

salesfr@roamler.com

Germany

Planegger Straße 9a

81241 München

+49 89 46 25 63 08

desupport@roamler.com

Italy

Via Bartolomeo Panizza, 7

20144 Milan

+39 02 48 19 33 20

contactIT@roamler.com

Mexico

Aristoteles 77 Piso 5, Colonia Polanco

Del Miguel Hidalgo

55 39 66 16 20

ventasmx@roamler.mx

Netherlands (HQ)

Westerdoksdijk 411

1013 AD, Amsterdam

+31 20 82 02 580

salesNL@roamler.com

Poland

ul. Nabielaka 6/5 

00-743 Warsaw

+48 72 84 57 192

salesPL@roamler.pl

Spain

Plaça de la Corona 2, 1er 3ª

08402 Granollers

+34 93 76 84 692

salesES@roamler.com

Sweden

Westerdoksdijk 411

1013 AD, Amsterdam

+31 20 82 02 580

salesSE@roamler.com

South-Africa

Hathorn House, 27 Hathorn Ave

Maryvale 2192, Johannesburg

+27 11 64 08 000

salesSA@roamler.com

Turkey

Eğitim Mah. Adım Sok. Keptioğlu İş Merkezi No: 11 Daire:7

Hasanpaşa Kadıköy Istanbul 34726

+90 54 93 30 37 40

salesTR@roamler.com

United-Kingdom

Westerdoksdijk 411

1013 AD, Amsterdam

+31 20 82 02 580

salesUK@roamler.com